Informačné poradenské Centrum Rómov

Hand in Handfor Health -Ruka v ruke za zdravím

30.06.2017 23:10

Informačné poradenské  Centrum Rómov v Rimavskej Sobote  realizuje v dňoch od 9.7.2017-15.7.2017 Medzinárodnú mládežnícku výmenu na Obručnej.

Cieľom našej medzinárodnej výmeny mládeže  je zmapovať situáciu v partnerských krajinách, týkajúcu sa spôsobu života mladých ľudí. Vďaka aktivitám počas výmeny mládeže budú účastníci reflektovať vlastné skúsenosti a rozvíjať motiváciu byť zodpovednými za vlastné zdravie, zvýšia svoj záujem o zdravší spôsob stravovania a stravovacích návykov.

Medzinárodnej výmeny sa zúčastní 37 mladých ľudí vo veku 16 – 25 rokov a lídri zo Slovenska, Bulharska, Rumunska a Talianska, ktorí chcú získať nové poznatky v danej téme, dozvedieť sa ako sa s týmito problémami snažia vysporiadať v partnerských krajinách.

Aktivity počas výmeny budú zamerané na vzájomné zoznámenie sa a lámanie ľadov, interkultúrne učenie, tímovú prácu, nácvik scénok, tvorba letákov, videí, brožúrky a hodnotiace aktivity. Z metód sú to: brainstorming, diskusia, skupinová práca, tanec, cvičenia, energizéry, buzz groups.

Projekt podporený v rámci programu  Erasmus+.  Všetky partnerské organizácie budú po ukončení výmeny šíriť výsledky projektu a využívať ich vo svojej činnosti.

Kontakt

Informačné poradenské Centrum Rómov Rimavská Sobota

zitagazsova@post.sk

Malohontská 1931
979 01 Rimavská Sobota

0915 731 227

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode